Lidkopia, hantering av mallar

Lidkopia

Inläsning / ändring av mall

Om det inte fungerar att byta ut / läsa in en ny streckkodsmall när det redan ligger en fungerande i skrivaren,
Gör så här:

G-serie, LP, TLP

Slå av skrivaren.
Håll ner knappen och slå på skrivaren.
Det det blinkar orange och b örnar mata ut etiketter, släpp knappen.
Skrivaren kommer att ”fixa” lite och stannar när den har skrivit ”Now in dump”
Med så små etiketter kommer du inte se hela, men kanske dump.
Tryck en gång på knappen.
Skrivaren skriver nu ”Out of dump”.
Nu kan du läsa den streckkod med inställning som du vill använda.
Den startar om själv.

ZD410, ZD420

Slå av skrivaren.
Men läsaren inkopplad, slå på skrivaren.
Precis när läsaren vaknar, läs den nya koden.

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.