Reset/Inställning

Reset/inställning

RESET av Compact ETIKETTSKRIVARE

Användes då skrivaren inte vill riktigt som du vill.

Om du vill ladda ner till din PC:

• Hämta ner filen MP_Reset.zip
  • Spara filen i t.ex. c:\temp, (eller välj öppna och extract på en gång).
  • Packa up filen i t.ex. c:\temp\reset.
  • Dubbelklicka på filen Reset.bat
  • Skrivaren skall vara inkopplad på COM1, det är den förmodligen.
  • Om du inte kan eller vill hantera zip filen så kan du hämta filerna var för sig här nedan:
    Reset.txt  Reset.bat

Om du vill köra direkt från webben:

Du slipper ringa IT-tekniker.
Skall göras på PC som skrivaren är kopplad till.

• Går ur Melior och se till att skrivaren är på och inkopplad på COM1 (det är den).
  • Klicka på länken Reset direkt.
  • Välj Kör.
  • Skrivaren matar fram några etiketter.
  • Testa utskrift från Melior.
  • Klart!

Detta ställer in skrivaren för användning med Melior.
Det ställer även in skrivaren för den etikett du använder.

Ett antal etiketter kommer att matas fram.
Testa utskriften från Melior.
Du kan göra detta hur många gånger som helst, det gör inget.

(Är detta otillräckligt - begär support!)

info@keyfo.se

2006-03-21
© KEYFO System AB

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.