Zebra G-serie etikettskrivare

Zebra G-serien GX420t/d - GK420t/d

Zebra G-serienGK4H sjukvård

Infomationen finns i nedanstående PDF filer:

G-Serien Ladda etikett och folie

G-Serien Kalibrering

G-Serien Rengöring

G-Serien Printerns delar

G-Serien Indikationer & Felsökning

G-Serien Återställ

G-Serien Reset

Viktigaste funktionerna:

Man använder "blink" på skrivaren för att ställa in vissa saker.
(Om skrivaren blinkar rött är den troligen inte riktigt stängd)
Skrivaren skall lysa med fast grönt sken när detta görs.
Med "blink" menas följande:
Tryck och håll ner knappen.
Lampan kommer då blinka
*
**
***
****
osv

En blink - skriver ut inställningarna
Två blink - Kalibrerar skrivaren till etiketten
Sex blink - Ställ in svärtan

Sex blink går till så här:
Hål ner knappen till sex blink har gjorts, släpp.
Skrivaren kommer nu göra testutskrifter men svag skrift i början, och sedan allt starkare.
Låt skrivaren göra sex testutskriter, det kommer då stå 20 i mitten, tryck kort på knappen.
Du har nu ställ in svärtan

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.